Tankar och infall.


fredag 26 november 2010

Glad advent!

Käraste vänner och kamrater.

Jag är kvar här utan att kunna blogga på riktigt. En riktigt härlig första adventshelg önskar jag alla. I dag har jag fått min sista behandling här och nu ska jag bara samla ihop mig själv för att lämna Järna på måndag och resa till mitt Hem ljuva hem, på tisdag.

Om Gud vill och SJ hjälper till så sover jag i min egen säng, bredvid min älskade make, på tisdag natt.

Tre veckor går fort, fort! Jag tyckte att det var en lång tid att vara på behandling, men inser att jag verkligen behövde den tiden för att landa i mig själv. Förhoppningsvis har jag kraft att ta tag i min framtid när jag kommit hem igen. Annars får väl någon annan slåss för min skull!


En dag i taget! Det är aldrig kört.

Var det inte så jag brukade säga?

God helg!
KraMarita.

13 kommentarer:

 1. UNDERBART… det låter som att tiden gjort dig gott och om du inte orkar ”slåss" så ställer jag upp som soldat. CatWoman är beredd att bära dig på sina axlar:)))
  Vet du jag tror det kommer goda saker av din vistelse där… jag tror livet ska ordna sig för dig till slut. Att TRO är viktigt för då får man extra kraft i motlutet.
  Förstår att du saknar familjen och att de saknar dig… önskar dig en trevlig advent själv sitter jag i ett tomt kök fortfarande och leker att det är midsommar. Ingen stake ingen stjärna... inga lussebullar… bara en fet katt som spinner bredvid mig men det är även en lycka i sig.

  VARMA KRAMAR <3<3<3

  SvaraRadera
 2. God helg även till dig Marita!
  Kram/SA

  SvaraRadera
 3. Önskar dej också en trevlig Adventshelg.
  Du skulle väl på nån sorts ljusfest?
  Låter väldigt stämningsfullt.
  Välkommen hem igen,hoppas att inte tåget fastnar i snön nånstans på vägen.
  Kram från LISA <3<3<3

  SvaraRadera
 4. Skööönt verkar du ha haft det och skönt blir det säkert att få komma hem och sova bredvis mannen igen.
  Hoppas att SJ sköter sig bara...
  Stor välkommen-hem-kram!

  SvaraRadera
 5. En riktigt god helg önskar jag att du ska få innan du tar ditt pick och pack och återvänder till sveriges framsida igen :-)) Här längtar vi efter dej <3. Förstår att tisdagskvällen och att få krypa ner i den egen säng bredvid J det måste kännas gott. Hoppas och tror att detta har gjort dej gott och att du nu med allas vårt stöd ska kunna orka ta dej vidare.
  Kramar OM dej min älskade Matita.

  SvaraRadera
 6. Härligt Marita...det syns att du mår gott. Skönt att få komma hem också. Hoppas hemresan går bra..kram och ha en skön 1:a advent.

  SvaraRadera
 7. Ja du, det låter allt som om du har haft fina veckor med välbehövlig tid för att landa och känna in. Härligt! Och minst lika härligt kommer det att vara att få komma hem igen gissar jag.. :) Man behöver åka bort en sväng då och då för att verkligen SE vad man har där hemma tror jag. Hoppas du får en stämningsfull advent imorgon! Om du tänder ett ljus för mig så lovar jag att lapa lite solsken åt dig.. ; ) Bamsekram till rara du!

  SvaraRadera
 8. Fint att du snart är Hemma! Önskar dej en bra tågresa,även om den kan ta sin tid...Det är ju vinter...o med den snö...precis som det ska vara!Då får vi nog inte ha så brått,utan inse att vi bor här i kalla Norden med allt vad det innebär...Sänder en tanke till alla SJ:are som nog jobbar så gott dom kan...Ha nu en fin adventstid...utan stress...Jul är ju så mycket mer!!! Kraaaam från hon som bor där det just nu är mest snö i Europa...underbart!!!

  SvaraRadera
 9. Varmaste adventskramen till dig vännen!Och du...det ÄR verligen sant att det aldrig är kört :-)

  SvaraRadera
 10. Kramizzz på dig och välkommen hem
  Här är det snöstorm ute...
  Puss puss och mysig advent.
  Vi hörs!!!!!

  SvaraRadera
 11. En mycket sen,men Varm o innerlig Advents Kram från Majorna,kommer kanske här.Hoppas du njuter i fulla drag i ditt Adventspysslande!
  P.s:
  Har försökt åtskilliga ggr att få in en kommentar,men det där nya wp verkar inte vilja..så nu har jag'riggat' ett s.k 'Googlekonto',som föreslogs..får se om det går att publicera?!Likaså hoppas jag att jag nu kan följa dig bättre här på blogspot.D.s

  SvaraRadera
 12. hej!
  Hoppas du nu känner dig lugn och pånyttfödd av din behandling.
  Snart kommer Lucia och julen. Tid för att vila mysa och bara må gott
  Kram till dig från kristina
  http://vindvittra.wordpress.com

  SvaraRadera
 13. Hej lilla vännen
  Gott Nytt år på er där ute
  Hoppas att det nya skall bli bra mycket bättre än det som har gått.
  Kramizzzar ifrån oss här uppe i lilla Dingle

  SvaraRadera