Tankar och infall.


onsdag 17 november 2010Bildterapin var en härlig upplevelse! Nu har jag gått två gånger och det är så roligt. Den här bilden har jag hämtat från Vidarklinikens hemsida, så jag kan inte skryta över att den är ett eget alster, dessvärre!
Jag längtar verkligen efter att sätta ord och bild på allt jag upplever och är med om, samtidigt som jag tycker att det är härligt att vara här och att tiden går i en svindlande fart.
I detta rosa hus framlever jag mina dagar i november, nådens år 2010.

Ta hand om er!

KraM.

11 kommentarer:

 1. Går allt i en svindlande fart så är det ett tecken på att detta är rätt för dej goa du :-)
  Ha det fortsatt gott med allt företar dej.
  Kramar OM och längtar gör TINA

  SvaraRadera
 2. oj går tiden fort… det måste vara ett teckan på att det gör gott att vara i det rosa huset. Glad att du verkar trivas bra och snart får du börja ställa om dig till det vanliga livet. Jag tror att det är bra att få prova på det du nu gör… man får kan hända nya infallsvinklar på hur man ska ta han dom sig själv på ett bra sätt. Varma kramar från ett kyligt Norrland.

  SvaraRadera
 3. Jag har sagt fet förut och jag säger det igen; jag hade velat varva där med dej!!! Bildterapi låter såååå härligt! Det hade min KBT-Tant tankar på att starta denna höst och jag skrev glatt upp mig på listan för att delta. Men jag tror banne mig inte att det har blivit något av det hela för jag har inte hört ett pip.. : / Du får gärna berätta mer om material och tankar bakom det hela osv - om du vill. Förståss ; ) Varma kvällskramar till dig i det Rosa Huset.

  SvaraRadera
 4. .."jag har sagt FET förut"??? Ja, det har jag iofs säkerligen gjort..men inte till dig inte!! ; ) Tänk att jag aldrig kan lära mej (läs; orkar..) läsa igenom mina kommentarer innan jag trycker iväg dem.. sorry! Fast du hajjade ju alldeles säkerligen DET budskapet i alla fall.. ; )

  SvaraRadera
 5. Läser vidare i min kommentar ovan och skrattar igen..finner fler felaktigheter kan man säga..; ) Note to self; kära slöa jag - lär dig nu en gång för alla att LÄSA IGENOM INNAN DU TRYCKER IVÄG..annars blir det så här! *fy på mej* Å nu skall jag lämna dig ifred..lovar! ; )

  SvaraRadera
 6. Lustigt, jag tänkte just igår att vad roligt det skulle vara om man kunde måla allt man minns från sin barndom! Dessvärre har jag tappat min "konstnärliga ådra" & har inte tecknat på 20 år... Måla minns jag inte när jag gjorde!
  Förmodligen är det prestationsångesten som stoppar mig och det är ju egentligen dumt.
  Man blir så rofylld av att läsa hur du har det så det är inte bara du själv som mår bra av att vara på Vidarkliniken :)
  KRAM!!

  SvaraRadera
 7. Härligt att det går i en svindlande fart
  Det gör det här också
  Nu har jag snart målat om allt löst i huset hahaha...Plus fönster och en massa annat
  Det blir så himla fint.
  Ps gubben sätter upp listerna annars försöker jag att göra så mycket som möjligt för han jobbar över på kvällarna och då blir det inte mysket gjort.
  Det är så kul så jag håller på att gå upp i atomer.Underredet på bordet tar jag fram på vårkanten.
  Byggnaden som du bor i ser ut som en gammal fabrik hahaha!!!!
  Ha det super gumman...Det har snart gått två veckor Det är inte klokt.
  Kramizzzar i massor på dig och passa på och njut så länge du kan.

  SvaraRadera
 8. Gott att du mår bra och trivs....ja Antisarna har sina egna husmodeller dom :). Njut vidare och kram.

  SvaraRadera
 9. Ha det så gott, jag går ju på vårdcentralen där, dessa människor ser minsann den hela människan, när jag besöker min läkare avsätter han alltid mellan 25-30 minuter för besöket, då känner man sig sedd som patient Kram

  SvaraRadera
 10. Kommer in och önskar dig en lovely mysig 1:a Advent.Kramelikram damen på ön...

  SvaraRadera
 11. Gott Nytt År Marita...vet att du är i Småland men om inte förr så ser du det här när du kommer hem igen :)

  SvaraRadera