Tankar och infall.


fredag 20 augusti 2010

Krassekalas

Kan bara kort konstatera att uppväxt och miljö har betydelse!

Krasse 009Krasse 011Krasse 010

Krassen gör som den vill och den verkar vara kräsen.

Blommor 010

Fjärilar i trädgården har sitt pris!

 

ÄggläggareÄggläggare tre

ÄggenKrasse 008

KraM.

7 kommentarer:

 1. Ljuvliga bilder. Speciellt den lilla söta masken "Max". Kram LISA

  SvaraRadera
 2. Ja, fjärilar har sitt pris, men det är de värda! ;)

  SvaraRadera
 3. Jag har också sått Krasse, slingerkrasse stod de på påsen. Inte sjutton slingrar den sej? Nån äter på bladen, nästan inga blommor å många blad bara gulnar å blir fula??? Fattar inget, trodde Krasse va en enkel blomma att odla?!! Fina bilder har du lyckats me. Ha en fin helg!
  / miamarie

  SvaraRadera
 4. Har alltid två stora krukor med krasse på uteplatsen, de brukar bli höga och alldeles ljuvliga, i år blev det 10 blad och EN blomma, är så besviken! Men din bild på de 3 i olika färger är lite plåster på såren, tack för det ljuvliga fotot!

  Trevlig helg på dig, kraaaam!

  SvaraRadera
 5. Blev inget av din krasse då förstår jag. Det var nog dom bra föna som du gav till grannen å dom som inte vill gro som du stoppade i stolen.Tack för att jag får njuta av dina vackra bilder.
  KRAM HJÄRTAT !!!!!!!

  SvaraRadera
 6. Härliga bilder Marita :-)Trots att jag haft en fjärilsbuske hela sommaren har jag bara sett EN fjäril?? Hur konstigt som helst men nån sa att hettan tagit kål på dem,hmmm!Hoppas allt är bra med dig och snart"hälsar på" igen,kraaaaaam!

  SvaraRadera
 7. Ja du..uppväxt och miljö har säkerligen stor betydelse för de flesta av oss.. ; ) Men vackra blir vi allihop på vårt eget vis! Så även dina blommor tycker jag.. : ) Att det kan vara fjärilarnas larver som knaprar även här på mina blad har jag inte ens tänkt på..hmm? Men jag säger som Anna i så fall; det är dom värda! : ) Jag ääälskar att sitta och se fjärilarna flaxa stillsamt omkring bland blommor och blad..
  Skickar dej en stor KRAM och hoppas att du får en någorlunda solig dag i din vackra täppa idag! Det ser ut att vara hyfsat soligt även åt ditt håll ser jag.. ; )

  SvaraRadera