Tankar och infall.


fredag 18 juni 2010

En hint om vad som är på G.Ibland måste det hända något radikalt för att mina livsandar ska vakna till.

Nu har jag bestämt mig för att min framtid ter sig oerhört ljus. Jag ser fram emot en ny karriär och tycker att det ska bli vansinnigt spännande att följa den och se den utvecklas.
Endast fantasin sätter gränser och jag har inte den blekaste aning om vad som ligger föröver. Det är mycket roligare att tro att framtiden har med sig positiva upplevelser än att oroa sig för att det kan gå åt pipsvängen!

För att markera att något nytt är på G har jag blåst liv i denna gamla sida och kommer att blogga här ett tag framöver. Kanske återgår jag till Space. Kanske stannar jag här. Jag vet inte än men jag hoppas att mina gamla vänner följer mig här också.

Välkommen hit kära gamla vän och välkommen hit nya bekantskaper!
Lämna ett spår så blir jag glad!

KraM

7 kommentarer:

 1. I´m here... och tycker att du fått till bloggen mkt bra. SNYGGT...jag gillar blått. Ja vi får känna oss för hur det känns på detta ställe. Jag är kanonförkyld och sur som ättika.
  Kram kram

  SvaraRadera
 2. Sidan ser läcker ut kära...visst ska man se positivt på framtiden...den blir lite vad man gör den till, utefter de förutsättningar man har. Med en positiv inställning så brukar det funka :)
  Kramen...

  SvaraRadera
 3. Oj, vilken tur att det länkade hit från spacet! Det här ser bra ut, vill absolut inte missa dina kloka tankar och vackert komponerade ord.

  Våra tankar styr våra känslor, positiva tankar om det vi endast i begränsad omfattning kan påverka kan göra tillvaron betydligt ljusare. Bildar en hejaklack för dig, för att dina tankar ska vara så lätta det bara går och bära dig med ljusa känslor genom sommaren. Kram! // Jaana

  SvaraRadera
 4. Klart att det ska blåsa medvind hos dej nu Marita. Hoppet är det sista som lämnar en vet du.
  Jättfint har du gjort här ju. Jag har inte gjort nått men tid kommer :-)) Hade behövt din hjälp ser jag. Kramar om och önskar en go helg till er ute på Öa. Kram

  SvaraRadera
 5. Va spännande med nåt nytt....på alla fronter!!!!Jag tänker allt följa med....o fortsätta njuta av dina underbara foton o dina talande texter!Kram på dej,min vän o Grattis till en fin sida!

  SvaraRadera
 6. Hej. Jag är inte så bra på det här. Vet inte hur jag skall göra för att flytta. Så jag kör nog med gamla space ett tag till. Men hoppas att vi kan ses ändå!Kram LISA

  SvaraRadera
 7. Hej vännen!
  Trodde jag kommit fel först men blev direktlänkad hit från Spacestartsidan ... En sån fräsch sida... skulle kunna ha luktat mej hit faktiskt om nu inte tekniken hade fungerat.
  Vill ju inte heller missa nåt av det du skriver eller dina vackra bilder

  SvaraRadera